Jaktprov C

Avgiften för att starta på WT här i Värmland är 300 kr. Anmäler gör du i SSRK Prov och vi ser gärna att du betalar din startavgift direkt i SSRK Prov.

SSRK_provorig_vect_ljusgron

DATUM PROVPLATS INFO STATUS

I torsdags 20 juni arrangerades den sista omgången i vår WT-cup. Då stod också det slutliga resultatet klart. Tack alla som kom och grattis till alla pristagare.
EKL
1. Bengt Gustafsson och Acca, 90 p.
ÖKL
1. Malin Nelson och Vilse, 94 p.
2. Sofie Holmberg och 88 p
3. Bengt Gustafsson och Gulan 84 p, Lars Böhn och Ästher 84 p, Mari Andersson och Darcy 84 p
4. Mari Andersson och Kalix, 83 p
5. Madeleine Gustavsson och Fina 72 p
NKL
1. Veronica Andersson och Gilla 98 p, Mimmi och Trassel 98 p
2. Lena Piscator och Rosa 97 p
3. Kristina och Lilla My 96

Samtliga resultat dvs de som genomfört minst 5 rutor >>>

Detta bildspel kräver JavaScript.

11 augusti  Lagtävlingen i Humletorp
Dagen började med kraftigt regn och medan jag satt där i tältet och väntade in våra första funktionärer så trodde jag att telefonen skulle gå varm med samtal där folk skulle ringa återbud pga väderleksrapporten – men inte ett samtal kom.

Först att anlända till platsen var våra fantastiska funktionärer och laddade med regnrockar, kaffe och ett positivt uppseende så högg dom tag i uppgifterna som vi hade lagt ut för dom.Dagen flöt på och vi höll tidsschemat bra under hela dagen, men vilken väder; regn, blåst, sol, varmt, regn, blåst osv…
Inte en enda ledsen min ifrån någon vilket var fantastiskt roligt att se! Alla skrattade och hade det trevligt med en bra laganda medan dom planerade vilken hund som skulle få stå vid vilken färg.Med superfina prestationer och med ett fantastiskt hundförararbete så stod det klart vilket lag som vann!

Tyvärr så blev det fel på räkningen i vår excel-fil vilket resulterade i att många ut av er började höra av sig till oss. (Era fulla resultat finns i bilden här nedan) Felet låg i en cell som tog bort en ruta vilket givetvis var otroligt dumt att jag inte märkte detta redan igår och jag tar på mig fulla ansvaret för det. På grund av detta så blev även top 3 listan lite annorlunda där ordningen blev:

1.Lag 14: De 3 snurriga. Birgitta Berg, Sandra Jonsson och Gunilla Jansson 265 poäng
2.Lag 3 Go black. Mari Andersson, Malin Nelson och Ulrica Lundgren 260 poäng tid 1.54
3.Lag 8 08:orna. Birgitta Knöppel, Marie Lind och Lotta Wernmark 260 poäng tid 2.45
4 Lag 6 Utan prestige. Birger Österberg, Maria Setterberg och Helen Zetterström 260 poäng tid 3.24

Lagen är informerade och vi har löst det här tillsammans. Det är naturligtvis väldigt beklagligt att det blev som det blev, det ska inte få hända, men inför nästa år ser vi till att både kontrollera själva Excel-formlerna samt kontrollräkna utan Excels hjälp!

Jag vill tacka er alla för att ni kom och gjorde det här till en fantastisk dag! / Andreas Ahlin

 

Och här en länk till Gunillla Jacobssons fina bilder >>>